Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Frankie, το νέο ιταλικό του Κολωνακίου

Πρόκειται για τη νέα γαστρονομική πρόταση των Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη, επί της οδού Σκουφά 42, Κολωνάκι. Το Frankie έχει όνομα εμπνευσμένο από τον Frank Sinatra, στο ύφος των εστιατορίων «Little Italy» της Νέας Υόρκης, κουζίνα με άρωμα από την Κεντρική Ιταλία και πιστό στην farm - to table φιλοσοφία και ποιότητα των nice n easy.

Με ρουστίκ αισθητική, νοσταλγική vintage ατμόσφαιρα και ζεστά χρώματα που δημιούργησαν η αρχιτεκτόνισσα Δήμητρα Κορομπίλη και ο designer Σπύρος Κοντάκης, το Frankie σας υποδέχεται σε ένα ιστορικό κτίριο χτισμένο πριν από το 1930, στο.

To Frankie, το πρωί θα προσφέρει με αρωματικούς καφέδες και ροφήματα και μια μεγάλη γκάμα από ιταλικά snacks, antipasti, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι, πολλές gluten free και lactose free επιλογές, μία μεγάλη ποικιλία από αλλαντικά αλλά και μια ευρεία γκάμα από ελληνικά και ιταλικά κρασιά.

Το στυλ της κουζίνας ακολουθεί αυτό της κεντρικής Ιταλίας, με ξυλόφουρνο στο ισόγειο, ενώ στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ανοιχτή κουζίνα που φτιάχνονται τα φρέσκα ζυμαρικά μπροστά στους πελάτες. Θα σερβίρονται πιάτα ημέρας, καθώς και πιάτα με χαμηλές θερμίδες.

Το μενού επιμελείται ο Χρήστος Αθανασιάδης, chef de cuisine είναι ο Άκης Αμηράς, ενώ μαγειρεύει ο εξειδικευμένος στην Ιταλική κουζίνα Παναγιώτης Μωυσής.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση