Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

AEF 2021: Νίκη για την Ελλάδα στο Ομαδικό της Παίδων

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τρίτη προτελευταία ημέρα του Athens Equestrian Festival 2021 που λαμβάνει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας το Ομαδικό Αγώνισμα του Διεθνούς αγώνα Παίδων η Ελληνική Ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από έναν ωραίο αγώνα.

Οι τέσσερις αθλήτριές μας Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna, Μάγια Δρακάκη με τον Broadway, Μαριάννα Θεοδώρου με την Segovia Time και Άρτεμις Ταλλιάκη με τον Hip Hop συγκέντρωσαν στους δύο γύρους τους λιγότερους 8 βαθμούς ποινής και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην 2η θέση ήταν η ομάδα της Τουρκίας με 12 βαθμούς και στην 3η θέση η ομάδα της Ρουμανίας με 16 βαθμούς.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα των νέων ίππων νικητής αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Norbert Schumman με την Coco Chanel με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 25.59. Στην 3η θέση ήταν για την Ελλάδα ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Painted Black με 0 βαθμούς και χρόνο 29.30 και στην 2η θέση ο Ιταλός Filippo Lupis με τον Jack Daniels με 0 βαθμούς και χρόνο 28.41.

Νικητής στο σημερινό αγώνισμα CSI1* ύψους 1.25μ. ήταν για την Τουρκία ο Mehmet Sarp Ozengin με τον Zaky με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 62,73. Στην 2η και 3η θέση βρέθηκαν δύο Έλληνες αθλητές, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella με χρόνο 62,77 και ο Παναγιώτης Τσακτίρης με τον Voyou de Grece με χρόνο 63,41.

Στο αγώνισμα του CSI1* ύψους 1.15μ. δύο Έλληνες αθλητές κατέκτησαν και πάλι την 2η και 3η θέση. Ο Διογένης Παλέγδας με τον Carlo Lombardi Z με 0 βαθμούς και χρόνο 26,35 και η Σοφία Καλαντζοπούλου με την Shakira Z με 0 βαθμούς και χρόνο 27,56. Την 1η θέση κατέκητσε η Κύπρια Victoria Isaeva με τον Lazur με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή και χρόνο 25,10.

Στο 13ο αγώνισμα η νίκη πήγε στην Τουρκία χάρη στον Mehmet Sarp Özengin & τον Zaky με την γρηγορότερη επίσης άπταιστη διαδρομή με χρόνο 62.73. Στην 2η και 3η θέση και πάλι ήταν δύο Έλληνες αθλητές, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella με χρόνο 62.77 και ο Παναγιώτης Τσακτίρης με τον Voyou de Grece σε χρόνο 63.41.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση