Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό στολίζουμε την Πόλη μας!

Καταστηματάρχες, η ομάδα του Athens Trigono και οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων ένωσαν τις δυνάμεις τους και στόλισαν την γειτονιά του εμπορικού τριγώνου. Δημιούργησαν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα χριστουγεννιάτικου στολισμού στο Εμπορικό Τρίγωνο και ειδικότερα στον πεζόδρομο της Αγίου Μάρκου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, παρότρυνε τα καταστήματα της περιοχής να συμβάλλουν οικονομικά στην προμήθεια των υλικών στολισμού. Επίσης, το Athens Trigono συνέβαλε οικονομικά και το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ ο Δ. Αθηναίων ανέλαβε την υποχρέωση της τοποθέτησης και την ευθύνη της ασφαλούς λειτουργίας τους.

Με αυτήν τη συνεργασία, όλα τα μέρη απέδειξαν ότι με θέληση και προσήλωση στον κοινό στόχο επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, αξιολογεί ως επιτυχημένη την προαναφερόμενη πιλοτική δράση και επιθυμεί να στηρίξει στο μέλλον οποιαδήποτε αντίστοιχη ενέργεια, με στόχο η προσπάθεια αυτή να απλωθεί και σε άλλους εμπορικούς άξονες της πόλης, κάνοντας την Αθήνα ένα εξαίρετο προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση