Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

«Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά»

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, η Ρίτσα Μπιζόγλη επισκέφθηκε το «Επιχειρησιακό Κέντρο» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μαρούσι. Η δημοσιογράφος συνομίλησε με την Έλενα Πέτσα, Ψυχολόγο του «Επιχειρησιακού Κέντρου» και είδε από κοντά το τηλεφωνικό κέντρο όπου χτυπούν οι 3 γραμμές βοήθειας για τα παιδιά: η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056», η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και η «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111». Οι Γραμμές καθώς και όλες οι δράσεις του Οργανισμού σχετικά με την προστασία παιδιών θυμάτων, το Amber Alert Hellas κλπ. συντονίζονται από το «Επιχειρησιακό Κέντρο» του Οργανισμού στο Μαρούσι, το οποίο είναι ενεργό 24 ώρες κάθε μέρα!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ΑΝΤ1 στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση