Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

1ο THESS.. SantaRun 2017

Στις 27 Δεκεμβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης το THESS.. SantaRun και διέδωσε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Το Ολυμπιακό Μουσείο καλωσόρισε τους SANTAS στο κέντρο της πόλης, ενώνοντας τη Θεσσαλονίκη με τις μεγάλες μητροπόλεις παγκοσμίως, από το Τόκυο μέχρι το Λονδίνο, με ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι αλληλεγγύης, ανοικτό για όλους. Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν κόκκινα σκουφάκια και συμμετείχαν στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ένωσε τις καρδιές και τις ευχές όλων, για καλό σκοπό.

Οι SANTAS πλημμύρισαν την πλατεία Αριστοτέλους, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και ελπίδας σε όσους συμμετείχαν, αλλά και σε όσους απλά βρέθηκαν στο δρόμο του THESS.. SantaRun. Η εορταστική ατμόσφαιρα ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, με ολοένα και περισσότερο κοινό να ενώνεται με το κύμα των SANTAS και να γίνεται μέρος του παγκόσμιου πλέον Χριστουγεννιάτικου θεσμού. Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ενώ την υποστήριξαν Ολυμπιονίκες, αθλητές και σωματεία της πόλης, με την παρουσία τους αλλά και με προσφορά εθελοντικού έργου.

Οι περιπατητές Άγιοι Βασίληδες τραγούδησαν, χόρεψαν και γέμισαν με χαμόγελα και χαρά την κεντρικότερη πλατεία της πόλης, εμπνεόμενοι από τους ρυθμούς των Les Au Revoir. Οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και οι ρυθμοί του συγκροτήματος ξεσήκωσαν το κοινό σε χορό και τραγούδι! Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι έγιναν για λίγο οι «κρυφοί Άγιοι Βασίληδες» για άστεγα παιδιά και μητέρες, υποστηρίζοντας μέσα από το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, το έργο που προσφέρει το ίδρυμα «Το Σπίτι της Μαρίας».

Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους Santa Runners, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, με την ανακοίνωση της αντίστροφης μέτρησης για το 2ο THESS..SantaRun, τον επόμενο Δεκέμβρη 2018, με παράλληλη υπόσχεση τόσο από το Ολυμπιακό Μουσείο όσο και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για ένα δυναμικό Santa Run που θα «κοκκινίσει» την πόλη και θα την αναδείξει σε Χριστουγεννιάτικο τουριστικό προορισμό, σύμφωνα με τα πρότυπα άλλων μεγαλουπόλεων.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση