Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Νέο βιβλίο του Γ. Πρωτοπαπαδάκη για τον ηλεκτρονικό τουρισμό

Πολλές αλλαγές στον τουρισμό έχει επιφέρει η ταχύτατη διείσδυση του διαδικτύου και των smartphones. Πλέον μία τουριστική επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους δεν αρκεί να προσφέρει ικανοποιητικό value for money, αλλά θα πρέπει, για λόγους επιβίωσης και ανταγωνιστικότητας, να αποκτήσει ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Προκειμένου μία τουριστική μονάδα να βρεθεί εκεί που βρίσκεται το κοινό της, στο διαδίκτυο δηλαδή απαιτούνται βασικές γνώσεις e-tourism. Γνώσεις σχετικά με: το σχεδιασμό ιστοσελίδας, την παρουσία και την αξιοποίηση των online travel agents , το search engine optimization (SEO Marketing – πώς δηλαδή να ανέβει η ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης), την ανάρτηση πολύτιμου περιεχομένου, τα δωρεάν εργαλεία που παρέχει η Google και όχι μόνο, τις online διαφημιστικές καμπάνιες, τη σημασία και την ορθή διαχείριση των κριτικών, το e-mail marketing, καθώς και την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το βιβλίο e-Tourism από τις Εκδόσεις ΙΩΝ πραγματεύεται όλες αυτές τις βασικές αρχές αυτής της νέας σχετικά επιστήμης. Πρόκειται για ένα πρακτικό εργαλείο για ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών μονάδων, αλλά και για φοιτητές τουριστικών σχολών.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση