Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου AXD Film Festival στην Αλεξανδρούπολη

Από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου AXD Film Festival. Πρόκειται για τέσσερις ημέρες κινηματογραφικής γιορτής, αφιερωμένες στην ‘Εβδομη Τέχνη, στην οποία συμμετέχουν δημιουργοί από όλο τον κόσμο με υψηλής ποιότητας ταινίες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, μεταξύ άλλων θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις μοναδικού ενδιαφέροντος, με την παρουσία σημαντικών προσώπων του καλλιτεχνικού χώρου, δραστηριότητες για παιδιά και ονειρικά μουσικά ταξίδια, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό χρωμάτων, εικόνων ήχων, πολιτισμού, χαράς και δημιουργίας.

Σκοπός της εν λόγω δράσης, είναι η διοργάνωση σε υψηλό επίπεδο και η συνεχής εξέλιξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αλεξανδρούπολης, η προαγωγή της πολιτιστικής δραστηριότητας, η συμβολή στην περιφερειακή και τουριστική ανάπτυξη, η λειτουργία και διάχυση ενός πρότυπου αναπτυξιακού μοντέλου με βάση τον πολιτισμό και η βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών της τοπικής κοινωνίας.

Προς το παρόν, το AXD Film Festival έχει λάβει 908 συμμετοχές ταινιών από όλο τον κόσμο και παρά τα λίγα χρόνια παρουσίας του βρίσκεται στη θέση 18 ανάμεσα στα 94 πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Ελλάδος, με δεκάδες θετικές κριτικές από δημιουργούς ανά την υφήλιο.

Σημειώνεται ότι φορέας διοργάνωσης του φεστιβάλ, είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Μέθεξις, ενώ μεταξύ άλλων η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση