Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Kαλοκαιρινή Γιορτή Γλυκού στα Φάρσαλα

Στις 27 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Γεώργιο των Φαρσάλων η καλοκαιρινή Γιορτή Γλυκού από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής και τη μετάδοση της παραδοσιακής τέχνης της παραγωγής τους, στις νεότερες γενιές. Καταξιωμένοι επαγγελματίες της περιοχής σε επαγγελματικές υλικοτεχνικές εγκαταστάσεις θα παρασκευάσουν και θα επιδείξουν νόστιμες συνταγές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των εκδηλώσεων.

Οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν στους επισκέπτες τα γλυκά τους, τα οποία θα διαγωνιστούν και θα αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα για τα μικρά παιδιά να φτιάξουν γλυκίσματα, όπως φρουτένιες γρανίτες και ζωηρόχρωμα παγωτά. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, η πλατεία του χωριού θα διακοσμηθεί με πολλά διαφορετικά ζαχαρωτά και λαχταριστά γλυκίσματα, παρουσιάζοντας ένα όμορφο και χαρούμενο θέαμα. Επιπλέον, θα υπάρξει προβολή παλαιών φωτογραφιών της περιοχής, υλικό που αποτελεί ανεκτίμητη κληρονομιά για τον τόπο και τις επόμενες γενιές.

Η εν λόγω καλοκαιρινή δράση, θα κλείσει με την παρουσίαση των τοπικών χορευτικών συγκροτημάτων, τα οποία θα προσφέρουν στους επισκέπτες και στους κατοίκους της περιοχής, μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση