Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

«Το Ημερολόγιο ενός Τρελλού»

Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2018, παρουσιάζεται, στο Θέατρο Απόλλων, η θεατρική παράσταση «Το Ημερολόγιο ενός Τρελλού» του Νικολάϊ Γκόγκολ, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00.

Στον ρόλο του Ποπρίστσιν ο Δημήτρης Γιώτης, ένας ρόλος πρόκληση που του χάρισε την Υποψηφιότητα για το Βραβείο Μονολόγου «Αντιγόνη Βαλάκου» από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης. Την ερμηνεία του την αγκάλιασαν κοινό και κριτικοί, αναγνωρίζοντας τα βαθειά συναισθήματα και τα ερωτήματα που γεννά ο ρόλος σε μια κωμικοτραγική συνάντηση με τον άλλο μας εαυτό.

Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, πράττει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του.

Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του εναλλάσσονται το γέλιο και το δάκρυ, το κωμικό και το δραματικό στοιχείο αναγνωρίζοντας τη συγγένεια με την πραγματική ζωή. Το ταξίδι της παράστασης είναι μια μαγική εμπειρία. Ελάτε να το κάνουμε μαζί!

Με τον σπουδαίο λόγο του Γκόγκολ έχουν αναμετρηθεί κατά καιρούς σπουδαίοι πρωταγωνιστές του Θεάτρου, όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Θύμιος Καρακατσάνης, Ο Κώστας Καρράς, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Στάθης Ψάλτης… ο Δημήτρης Γιώτης έρχεται να βάλει το δικό του λιθαράκι.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Δημήτρης Γιώτης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Απόδοση – διασκευή: Δημήτρης Γιώτης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης, Αλέξανδρος Κλημόπουλος
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Celebrity Skin
Φωτισμοί: Θανάσης Ρουμελιώτης
Μουσική επιμέλεια: Ομάδα Namaste
Φωτογραφίες: Δημήτρης Ευλαμπίδης, Ζώης Σφακιανάκης, Γ. Γκογκόπουλος
Art work: Γεράσιμος Αμπάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αντώνης Σπουρλής
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση