Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Την Κυριακή ο Αγώνας Δρόμου Πεδίου του Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

Ο 2ο Αγώνας Δρόμου Πεδίου του 'Αρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 15 Απριλίου, με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς». Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας 'Αθλησης για όλους UESpT.

Η κοινή αυτή δράση περιλαμβάνει τρεις αγώνες δρόμου: 5 και 10 χλμ. με εκκίνηση- τερματισμό εντός του Πεδίου του 'Αρεως και διέλευση από κεντρικούς δρόμους και γειτονιές του κέντρου των Αθηνών και τον παιδικό αγώνα αποστάσεως 1 χλμ. εξολοκλήρου μέσα στο Πεδίο του 'Αρεως. Αφετηρία των αγώνων είναι το άγαλμα του Κωνσταντίνου στις 9 π.μ. ενώ για τον παιδικό στις 8.40 π.μ. Οι αγώνες θα πλαισιωθούν από μουσικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις καθώς και δράσεις ανακύκλωσης για τα παιδιά.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η αντιπεριφερειάρχης Κ.Τ. Ερμίνα Κυπριανίδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς Γιώργος Διαμαντής και τον εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας.

Συγκεκριμένα η κ. Κυπριανίδου σημείωσε ότι το 2ο δρομικό γεγονός εντάσσεται και αθροίζεται σε μία σειρά πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνονται στο Πεδίο του 'Αρεως με στόχο «να καταστεί το δημόσιο πάρκο της πόλης φιλικό και ελκυστικό στους επισκέπτες του και να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα του, που ήδη έχει ανέβει σημαντικά».

Η αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ακόμη ότι «παράλληλα με την ανάταξη των υποδομών του πάρκου, έχει καταρτιστεί ένα πλούσιο πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα για να διαμορφώσει το Πεδίο του 'Αρεως σε πόλο έλξης αντάξιο των αναγκών της πόλης των Αθηνών».
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση