Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου

Από τις 14 έως και τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου (SIFF), στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος –Πολιτισμός 2017».

Το Φεστιβάλ θα προβάλλει μια ευρεία γκάμα κινηματογραφικών ειδών σε παραδοσιακούς και αναδιαμορφωμένους χώρους του νησιού. Έτσι, φέτος, θα πραγματοποιηθεί στην Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, στον «Ταρσανά», στην προβλήτα στα Αστέρια, στον χειμερινό κινηματογράφο «Παλλάς», στον θερινό κινηματογράφο «Παλλάς», και στο drive in στην Ντελαγκράτσια.

Στην πέμπτη του διοργάνωση, το φεστιβάλ διερευνά τις διάφορες αποχρώσεις της έκφρασης «Cracking Up», στοχεύοντας στο να διευρύνει τις εγγενείς ιδιότητες αλλά και τις επιπρόσθετες δυνατότητες του κινηματογράφου, μέσα από μια σειρά προγραμμάτων που περιλαμβάνουν: προβολές ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, παρουσιάσεις, drive in κινηματογράφο, εκτεταμένες προβολές σε ιδιαίτερα κατασκευασμένους χώρους στην πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη, αλλά και σε όλο το νησί.

Πληροφορίες: Εισιτήριο: 3ευρώ & SIFFΚάρτα: 15 ευρώ, πληκτρολογήστε www.syrosfilmfestival.org για περισσότερες πληροφορίες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση