Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Στην Αθήνα τα Top Mediterranean Resort Awards 2018

Στην Αθήνα (17-19 Οκτωβρίου 2018, Divani Apollon Palace & Thalasso) θα διεξαχθεί η τέταρτη ετήσια εκδήλωση του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR & H) κατά την οποία θα ανακοινωθεί ο νικητής των Top Mediterranean Resort Awards 2018.

Τα βραβεία θεσπίσθηκαν πέρυσι από την MR & H, με στόχο να τιμήσουν τα εξαιρετικά θέρετρα μικτής χρήσης καθώς και τις γενικότερες τάσεις σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου.

Οι προσκλήσεις υποβάλλονται για τις ακόλουθες κατηγορίες:

• Κορυφαίο θέρετρο της Μεσογείου σε λειτουργία σήμερα
• Κορυφαίο θέρετρο της Μεσογείου υπό ανάπτυξη

Οι φιναλίστ θα επιλεγούν από μια ομάδα έμπειρων κριτών σε αναγνώριση της προσήλωσης τους στην προώθηση του τουρισμού σε όλη τη Μεσόγειο μέσω του κορυφαίου design, της φιλοξενίας και της εξυπηρέτησης. Ένας νικητής θα επιλεγεί και από τις δύο κατηγορίες με δημόσια ψηφοφορία.

Τα Ikos Olivia και η Club Med Marbella νίκησαν το 2017 στις κατηγορίες «Κορυφαίο θέρετρο της Μεσογείου σε λειτουργία» και «Κορυφαίο θέρετρο της Μεσογείου υπό ανάπτυξη» αντίστοιχα.

Η MR & H αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης για θέρετρα μικτής χρήσης και ξενοδοχειακή ανάπτυξη κι επενδύσεις στη Μεσόγειο. Διανύοντας πλέον το τέταρτο έτος της λειτουργίας της, η MR & H έχει αναδειχθεί σε ένα εδραιωμένο περιβάλλον για επιχειρηματική συζήτηση, διαπραγμάτευση και ανακάλυψη νέων αποκλειστικών ευκαιριών.

Για εγγραφές στο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum πατήστε εδώ.

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση