Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

3ο Φεστιβάλ Χορών Χίου

Η μυροβόλος Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα  της Χίου 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη 2017 από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ».

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού , του Δήμου Χίου καθώς και υπό την αιγίδα και συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ένα τριήμερο χορευτικών παραστάσεων, εκδρομών, σεμιναρίων και γλεντιών στην όμορφη Χίο θα εντυπωσιάσει κάθε συμμετέχοντα και επισκέπτη του νησιού.  Βουτιές στα καταγάλανα νερά, ξεναγήσεις στους μοναδικούς οικισμούς καθώς και εξοικείωση για τους συμμετέχοντες με την μοναδική διαδικασία παραγωγής της μαστίχας.

Ακούσματα χιώτικων ρυθμών αλλά και από όλη την Ελλάδα, παραδοσιακοί σκοποί της Ελλάδας και πλούσια χρώματα από τις φορεσιές των χορευτικών που θα συμμετάσχουν θα εντυπωσιάσουν κάθε παρευρισκόμενο.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.dancechios.gr ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίας εδώ:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 6976187007.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση