Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Ένα Φεστιβάλ – θεσμός για τους βιβλιόφιλους είναι αυτό που διοργανώνεται στο Ζάππειο από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.). Φέτος θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων σας περιμένουν αλλά όχι μόνο μιας και ταυτόχρονα διοργανώνονται και πολλές παράλληλες πολιτιστικές δραστηριότητες. Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος». Το βιβλίο χρωστάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σκηνή και την οθόνη, που έδωσαν την αφορμή να αναπτυχθεί μια πλούσια βιβλιογραφία γύρω από τις δύο αυτές τέχνες.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στον μεγάλο μας συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη με τίτλο εκδήλωσης: «Νίκος Καζαντζάκης. Θεατρικός, τηλεοπτικός, κινηματογραφικός» και στην επέτειο των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση και την αλληλεπίδρασή της με το Βιβλίο με τίτλο εκδήλωσης «Οκτωβριανή Επανάσταση, 100 χρόνια: Διαρκής έμπνευση για συγγραφείς και κινηματογραφιστές», καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Τοποθεσία: Ζάππειο Μέγαρο, Λ. Αμαλίας, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη: 18:00 – 22:30, Παρασκευή & Σάββατο: 18:00 – 23:00 και Κυριακή: 10:30 – 15:00 & 18:00-22:30
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος
Πληροφορίες: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου: τηλ.: 210 3303942 & www.sekb.gr 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση