Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Extra Summer Camp στο Ολυμπιακό Μουσείο

Η σχολική χρονιά σιγά σιγά πλησιάζει και το Ολυμπιακό Μουσείο καλεί τους μικρούς του φίλους για τις τελευταίες νότες ξενοιασιάς και διασκέδασης. Το Extra SummerCamp ξεκινάει: Ένα πρόγραμμα φθινοπωρινής απασχόλησης παιδιών με ποίκιλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Το Extra SummerCamp θα διεξαχθεί σε έναν εβδομαδιαίο κύκλο, από τις 4 μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι, στις κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού ηλικίας 6-12 ετών.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε αθλήματα ομαδικά αλλά και σε ατομικά, θα γνωρίσουν το εργααστήριο Υγιεινής Διατροφής του Μουσείου φτιάχνοντας την δική τους συνταγή, αλλά και θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν κτίρια της φαντασίας τους. Και, φυσικά θα παίξουν πολύ…

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου: Τηλ. 2310968531-2 &  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση