Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Η Βάσια Δανιά στη BABEL Πυρήνας Τέχνης

H Βάσια Δανιά επιστρέφει στη BABEL Πυρήνας Τέχνης την Παρασκευή 15/2 και μας καλεί να ταξιδέψουμε σε μελωδικά μονοπάτια μ’ ένα όμορφο πάντρεμα ρυθμών και ήχων που σμίγουν το χθες με το σήμερα σε μια στιγμή. Στο δρόμο της συναντά χρώματα, μουσικές, και στίχους που έχουμε την ανάγκη όλοι να τραγουδήσουμε.

Η πρώτη επαφή με το κοινό , όπου και μας συστήθηκε, ήρθε με το τραγούδι «Ένας μύθος μια φορά» (σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου & στίχους Μιχάλη Γελασάκη). Έχοντας νέα τραγούδια στα σκαριά, περιπλανιέται σε μικρές μουσικές σκηνές της πόλης και διαλέγει την πορεία της με πυξίδα το αίσθημα. Η Βάσια σε αυτό το κάλεσμα στη Babel Πυρήνας Τέχνης θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Το βαλς του ονείρου" που έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους.

Αγαπημένα κομμάτια βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις. Διασκευές κυρίως από τη ρετρό εποχή αλλά και την έντεχνη ελληνική σκηνή όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα, Μανώλη Ρασούλη, Απόστολου Καλδάρα, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταμάτη Κραουνάκη κ.α. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, δυναμισμό και απρόσμενους προορισμούς…

Μαζί της επί σκηνής:
Στέλιος Φραγκούς | Πιάνο
Δημήτρης Καζάνης | Βιολί

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Εισιτ. θεάματος: 10€ (μπύρα ή κρασί)

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι
Eπικοινωνία / Κρατήσεις:
215/52.52.982
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση