Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Rockin The Blues Events

Ο MARTIN TURNER, o ιδρυτής, τραγουδιστής και αυθεντικός ηγέτης των θρύλων της παγκόσμια classic/hard rock σκηνής, Wishbone Ash, επιστρέφει …επειγόντως στη χώρα μας !!! Ένα χρόνο μετά την περσινή .. «διαδήλωση» του ελληνικού κοινού που κατέκλυσε το Κύτταρο για να τιμήσει και να απολαύσει τη ζωντανή παρουσίαση του «μνημείου» της classic rock δισκογραφίας «ARGUS».

Rockin The Blues Events & Κύτταρο φέρνουν πίσω ξανά τον βασικό υπεύθυνο για τις επικές ονειρικές ιστορίες και τις μοναδικές κιθαριστικές μελωδίες, για τα στοιχεία εκείνα που επηρέασαν όλο το φάσμα του ροκ (από τους Thin Lizzy έως τους Iron Maiden!!!)και έκαναν τους WISHBONE ASH μια από τις πιο επιδραστικές μουσικές πηγές της διεθνούς rock σκηνής και μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες στην Ελλάδα ..!!

Κυρίες και κύριοι, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο Martin Turner, παρέα με την All Star Band του, έρχονται στο Κύτταρο για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση των Wishbone Ash, με ένα χορταστικό BEST OF, ένα τριωρο μουσικό ταξίδι υψηλών πτήσεων και απαιτήσεων ..

Η απαίτηση σας γίνεται πράξη
THE KING WILL COME
AGAIN !!!!

INFO:
ΠΟΡΤΕΣ: 21.00 - ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 15€ (Προπώληση) 17€ (Ταμείο)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 8224134
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση