Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Ο Τόνι Σφήνος έρχεται στα Τρίκαλα

Μια διαφορετική βραδιά έχει ετοιμάσει για τους δημότες του ο Δήμος Τρικκαίων την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 8:30 στο Πάρκο του Άι Γιώργη. Το βράδυ της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με τα τραγούδια των δεκαετιών 60 και 70, με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο.

                                        

Η φράντζα θα κυλάει στον ρυθμό των τραγουδιών, το βλέμμα (δεν θα το βλέπετε, επειδή θα φοράει μαύρα γυαλιά, αλλά θα είναι ωραίο βλέμμα), το αγέρωχο ύφος θα καταπλακώνει όποιον δεν χορεύει. Αλλά: Πώς θα εμφανιστεί στα Τρίκαλα; Ποια θα είναι η πρωτοποριακή του είσοδος στον χώρο; Τι θα κάνει για τους τρικαλινούς; Αυτά και άλλα πολλά, το βράδυ της Παρασκευής στο πάρκο του Άι Γιώργη. Δωρεάν, εννοείται.

 

Νωρίτερα, ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει κι άλλες εκδηλώσεις:

19:00- 22:00: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στο τμήμα των οδών Κανούτα – Όθωνος, από τη συμβολή αυτών με τις οδούς Χατζηγάκη έως και Γαριβάλδη (γέφυρα παλιού ΚΤΕΛ).

10:00- 13:00: Ζωγραφική στον δρόμο, με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  Τρικάλων.

10:00- 13:00: Αναβίωση παλαιών ομαδικών παιχνιδιών,  με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε τμήμα  δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειο».

10:00- 13:00: Σκάκι από τον Σκακιστικό Σύλλογο, με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  σε τμήμα  δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειον».

10:00- 13:00: Επίδειξη με τη χρήση roller με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε τμήμα δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειον».

19:30: Ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης την Κ. Πλατεία Τρικάλων και τερματισμό το Πάρκο Αγ. Γεωργίου.

20:30- 23:00: Κλείσιμο επταήμερων εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας – Πάρτυ στο Πάρκο Αγ. Γεωργίου.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση