Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σωματείων Ξεναγών (FEG) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προσβάσιμου Τουρισμού (ENAT) διοργανώνει εσπερίδα με τίτλο «Τουρισμός για όλους» στις 17:00 στην Αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος».

Οι ομιλίες θα έχουν ως κεντρική ιδέα την προσβασιμότητα στον Ελληνικό Τουρισμό και Πολιτισμό , την ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκομένων φορέων, αλλά και του καθενός από εμάς ξεχωριστά, καθώς και την ενημέρωση για μία τεράστια αγορά που μένει ανεκμετάλλευτη στην Ελλάδα.

Πιστεύοντας ότι οι μεμονωμένες προσπάθειες δεν επαρκούν, σας καλούμε όλους σε μία κοινή στρατηγική για την υλοποίηση ενός προσβάσιμου τουρισμού για όλους. Ανάμεσα στους ομιλητές της εσπερίδας είναι: Π. Αδάμ-Βελένη (Προϊσταμένη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης), Β. Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης),  Ivor Ambrose (Managing Director of the European Network for Accessible Tourism), Κατερίνα Παπαμιχαήλ (Αρχιτέκτονας, ειδική σε θέματα καθολικού σχεδιασμού, Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον Προσβάσιμο Τουρισμό).
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση