Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Be innovative, be creative Vol. 2

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 18:00, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS Powered by Samsung και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζουν το νέο κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή «Creative Industries Vol. 2» που διοργανώνουν, με την εκδήλωση «Be innovative, be creative Vol. 2».

Στο «Be innovative, be creative Vol. 2», θα μιλήσουν επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από τους χώρους του design, των τεχνών και των ψηφιακών τεχνολογιών, οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους και θα ανταλλάξουν καλές πρακτικές.

Οι εξαγωγές δημιουργικών αγαθών και υπηρεσιών αυξάνονται συνεχώς, οι ψηφιακές εφαρμογές για τον πολιτισμό απευθύνονται πλέον σε  περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο στα μουσεία της χώρας και τα βιντεοπαιχνίδια αντιπροσωπεύουν ήδη έως και το 70% της χρήσης tablet: όλα αυτά έχουν τοποθετήσει τις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες (creative and cultural industries) στην 3η θέση της παγκόσμιας οικονομίας και τις έχουν αναδείξει σε έναν σύγχρονο και δυναμικό τομέα ανάπτυξης, που διαθέτει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.innovathens.gr 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση