Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Αυτή την Κυριακή κάνουμε τον αθλητισμό… παιχνιδάκι!

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει μία Κυριακή διαφορετική που θα μας γεμίσει ενέργεια και θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία όχι μόνο πνευματική αλλά και σωματική. Θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα γυμναστούμε, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα ζωγραφίσουμε και θα γίνουμε όλοι ένα μέσα από μοναδικές δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην καλλιέργεια της κινητικής, νοητικής και συναισθηματικής μας ανάπτυξης.

Η Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης θα μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου και οι ομάδες που θα διαμορφωθούν θα έχουν την πιο… παράξενη και ενδιαφέρουσα σύνθεση. Στους Νέους Φούρνους μικροί και μεγάλοι θα κινηθούν σε ρυθμούς capoeira, αποκτώντας νέες δεξιότητες καθώς θα γνωρίζουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο την αφρο-βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας. Στις Δεξαμενές Καθαρισμού οι γονείς θα έρθουν πιο κοντά με τα παιδιά τους κάνοντας τη yoga… παιχνίδι, ενώ στην Παιδική Χαρά θα ανακαλύψουμε τι σχέση μπορεί να έχει ο χορός με τη ζωγραφική!

Πληροφορίες: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 6 ετών και διαρκεί περίπου 60’. Απαραίτητη αθλητική ενδυμασία.
Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, www.technopolis-athens.com)
Ώρα έναρξης: 11:00
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση