Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

4ος γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift

Στις 3 και 4 Οκτωβρίου, στην όμορφη πόλη της Χίου, θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και φιλικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης (GP).

Οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν με τα εντυπωσιακά περάσματά τους θέαμα, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Ολύμπων. Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου-ΑΣΑ Χίου με την υποστήριξη της Start Line.

Drift Chios

Με γνώμονα τη στήριξη των αγωνιζομένων, των ομάδων τους και όσων στηρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, η οργάνωση εξασφάλισε στους αθλητές τις παρακάτω παροχές.

1) Τέσσερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανά ομάδα συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου, με τρέιλερ δωρεάν. (Για επιπλέον άτομα ανά ομάδα θα υπάρχει έκπτωση 40% ανά εισιτήριο).

2) Δωρεάν διαμονή για δύο ημέρες ανά ομάδα. Για όσους επιθυμούν να παρατείνουν τη διαμονή τους για έως δύο ημέρες (πριν ή μετά τον αγώνα) προσφέρεται έκπτωση 50%.

3) Έκπτωση 20% σε δύο εστιατόρια της επιλογής της οργάνωσης.

Παρά την επιθυμία της οργάνωσης για περαιτέρω παροχές και στους αθλητές των νησιών της περιφέρειας μας, Λέσβου, Χίου, Σάμου, οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του αγώνα δεν μας το επιτρέπουν προς το παρόν. Δελτίο Τύπου
Ετικέτες: ,

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση