Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Παύλου Μελά

«Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και τις ώρες 09.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. συμμετέχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

«Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης και συγκεκριμένα στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, επί της οδού Τζαβέλα 12 στον 1ο όροφο.

Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα προστασίας για τον COVID -19, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών και του προσωπικού.

Καθώς βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση της πανδημίας και οι μετακινήσεις όλων έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, έχει μειωθεί και η προσέλευση των αιμοδοτών με αποτέλεσμα τη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ευελπιστώντας στη συμμετοχή σας, σας περιμένουμε, σε μία διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, ενώ η προσφορά της αξίζει μια ζωή καθώς οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν!

Παρακινείστε σας παρακαλούμε όσους περισσότερους μπορείτε, να προσφέρουν το δώρο της ζωής και διαδώστε το μήνυμα:

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!»
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση