Σινεμά

Ενημερωθείτε για τις ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους

Ψυχρή καταδίωξη

Σύνοψη

Με φόντο χιονισμένα τοπία και όπλο τη δίψα του για εκδίκηση, ο Ιρλανδός σταρ πρωταγωνιστεί στο ριμέικ της ταινίας «Με Σειρά Εξαφάνισης», η οποία έρχεται να συνεχίσει την παράδοση των νορβηγικών ταινιών που κάνουν αναπάντεχη επιτυχία στην Ευρώπη, προτού περάσουν τον Ατλαντικό για το χολιγουντιανό τους makeover.

Υπόθεση

Καλώς ήρθατε στην πόλη Kehoe, η θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί υπό το μηδέν , και συνεχώς κατεβαίνει σε αυτό το γκλαμουράτο χειμερινό θέρετρο στα Βραχώδη Όρη. Η τοπική Αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Νελς, ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου, δολοφονείται ύστερα από εντολή του «Viking», του τοπικού Βαρόνου των ναρκωτικών.

Οργισμένος και εξοπλισμένος με βαριά μηχανήματα ο Νελς αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ ξεπαστρεύοντας ένα, ένα τα μέλη του, αλλά το μόνο που γνωρίζει από φόνους είναι ό,τι έχει διαβάσει από αστυνομικά μυθιστορήματα. Καθώς τα πτώματα στοιβάζονται, ένας πόλεμος ξεσπά μεταξύ του Βαρόνου των ναρκωτικών «Viking» και του Αρχιμαφιόζου « White Bull» και οι πλαγιές της μικρής πόλης από ολόλευκες βάφονται κόκκινες.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Hans Petter Moland
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Tom Bateman, Tom Jackson, Emmy Rossum
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση