Σινεμά

Ενημερωθείτε για τις ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους

Το ταξίδι της φάλαινας

Σύνοψη

Η StraDa Films παρουσιάζει ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο να πηγαίνεις σινεμά. Η ταινία Α΄προβολής ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ | THE WHALER BOY, η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που συγκίνησε κοινό και κριτικούς, θα προβάλλεται από 21 Ιανουαρίου online και χωρίς συνδρομή μέσω του ιστοτόπου της StraDa Films. Στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα να προαγοράσουν virtual εισιτήρια (e-εισιτήρια) και να ενισχύσουν έτσι την αίθουσα της επιλογής τους. Ένας νέος τρόπος να πηγαίνεις κινηματογράφο!

Μετά από την επιτυχημένη πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας ΛΑΡΑ μέσα από τον ιστότοπο της StraDα που αγκάλιασε το κοινό και έδωσε τη δυνατότητα στήριξης σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες αίθουσες, συνεχίζουμε δυναμικά με ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ. Δείτε την ταινία ψηφιακά (online) από τη StraDa Films (StraDae-cinema) σε συνεργασία με κινηματογραφικές αίθουσες. Ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία online, χωρίς συνδρομή, αγοράζοντας ένα ψηφιακό εισιτήριο (virtual e-ticket) και ενισχύοντας έτσι την αίθουσα επιλογής του.

Η StraDa δίνει τη δυνατότητα σε αίθουσες-συνεργάτες της, να συμμετέχουν στο online virtual release ταινιών της Α’ Προβολής παρά το γεγονός ότι παραμένουν ακόμα κλειστές λόγω covid. Ο θεατής μπορεί έτσι να στηρίξει και έμπρακτα την αίθουσα που αγαπά, με αγορά e-ticket, μέσω ειδικουπαραθυρου/”virtualγκισέ”της συνεργαζόμενης αίθουσας που επιλέγει.

Υπόθεση

Το ταξίδι της φάλαινας – Kitoboy (TheWhalerBoy) Βερίγγειος Πορθμός, εκεί όπου η Ρωσία συναντά την Αλάσκα, σε ένα χωριό φαλαινοθήρων, όπου οι άνδρες καταφεύγουν στο onlinechat με κάμερα. Το παράδειγμά τους ακολουθεί ο Λέσκα, ένας άβγαλτος δεκαπεντάχρονος, που ερωτεύεται ένα κορίτσι από το Ντιτρόιτ. Όταν βρίσκει την «αγαπημένη» του να συνομιλεί με κάποιον άλλο, θολωμένος από τη ζήλεια, ο Λέσκα ξεκινά μια αδιανόητη οδύσσεια. Στο συμβολικό σημείο όπου σμίγουν παρελθόν και μέλλον, αυτή η τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης απηχεί την ταραχή της νιότης και τον παλμό της πρώτης αγάπης.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Philipp Yuryev
Ηθοποιοί: Vladimir Onokhov, Vladimir Lyubimtsev, Kristina Asmus
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση