Σινεμά

Ενημερωθείτε για τις ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους

Ο Οίκος Gucci

Η πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και εντέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του, και για το τι είναι ικανή να πράξει μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Από το ερμηνευτικό tour de force της Lady Gaga, την πειθώ στο βλέμμα του Άνταμ Ντράιβερ, την αβεβαιότητα του Τζάρεντ Λέτο, την πατριαρχική φιγούρα του Τζέρεμι Άιρονς, τη χειριστική μικροπρέπεια της ηρωίδας που ερμηνεύει η Σάλμα Χάγιεκ και την έκπτωτη μεγαλοπρέπεια του Αλ Πατσίνο, όλοι οι ηθοποιοί ξεδιπλώνουν τη σκηνοθετική γραφή του έμπειρου δημιουργού.

Αυτός είναι ένας κόσμος της απόλυτης κομψότητας και της πολυτέλειας. Ένας κόσμος προνομίων που όμως καμιά φορά πληρώνει το χειρότερο τίμημα.

Σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ
Σενάριο Μπέκυ Τζόνστον, Ρομπέρτο Μπεντιβένια
Από μια ιστορία της: Μπέκυ Τζόνστον
Βασισμένη στο βιβλίο “Ο Οίκος Gucci” (The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed) της Σάρα Γκέι Φόρντεν

Παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ, p.g.a., Τζιανίνα Σκοτ, p.g.a., Κέβιν Τζ. Γουολς, p.g.a., Μαρκ Χάφαμ, p.g.a.

Executive Producers Κέβιν Ούλριχ, Μέγκαν Έλισον, Έινταν Έλιοτ, Μάρκο Βαλέριο Πουτζίνι, Ααρών Λ. Γκίλμπερτ, Τζέισον Κλοθ.
Πρωταγωνιστούν Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον. Συμμετέχουν η Σάλμα Χάγιεκ και ο Αλ Πατσίνο
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση