Θεατρικές Παραστάσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την περίοδο

Playing Gods

Σύνοψη
Έχει έρθει στην Αθήνα και φέρνει τους θεούς του Ολύμπου απευθείας σε εσάς. Ο θεός Διόνυσος σας προτρέπει «Πάρτε ένα ποτό». H ομάδα «The Athenian Players» καλωσορίζουν από τον φετινό Ιούλιο, τους πάντες, από τα πέρατα του κόσμου, σε μια νεογέννητη, καινοτόμα κωμωδία, σε ένα μαγικό θέατρο, που βρίσκεται στο Θησείο, στη καρδιά της ιστορικής πόλης της Αθήνας.

Υπόθεση
Ακολουθήστε την σαγηνευτική φωνή της νύμφης να αντηχεί, καθώς ερωτεύεται τον Νάρκισσο. Δείτε την Μέδουσα να αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το τέρας. Παρασυρθείτε από τον Άδη και την αποπλάνηση της αθώας Περσεφόνης και χαθείτε με τα πλάσματα του Κάτω Κόσμου.

Την ίδια στιγμή, ο Ήφαιστος θα πάρει εκδίκηση από την στυγνή μητέρα του, Ήρα. Αλλά η ερώτηση που φωλιάζει στο μυαλό όλων, είναι, ποιος θα λάβει το χρυσό μήλο- θα διαλέξει ο Πάρης Αλέξανδρος, την Αθηνά, την Ήρα ή την Αφροδίτη; Ο θεός Διόνυσος, σας καθοδηγεί σε μια ταραχώδη νύχτα, με ηθοποιούς να υποδύονται τους Θεούς και τους Θεούς να στήνουν κόλπα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Anne Marie O'Sullivan. Παίζουν: Αναστασία Τσιλιμπίου, Αλέξανδρος Ίβος, Άννα Μαρία-Μαντά, Liam Ireland, Anne Marie O'Sullivan.
Θέατρο: Χώρος Τέχνης Ασωμάτων (Αγ. Ασωμάτων 6, Θησείο, τηλ. 2118009838)

Παραστάσεις: Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00

Ιστότοπος: www.xorostexnisasomaton.blogspot.gr/  
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση