Θεατρικές Παραστάσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την περίοδο

Η Όπερα βγήκε από τον Παράδεισο

Σύνοψη
Μια αστεία, ανατρεπτική λυρική κωμωδία σε σκηνοθεσία Τζένης Δριβάλα… Πρόσκαιρα μίση αλλά και έντονα πάθη εντός κι εκτός σκηνής... ανταγωνισμοί και αστείες καταστάσεις... Τι συμβαίνει σε μια ακρόαση; Την απάντηση και πολλά άλλα θα δείτε στην κεφάτη παράσταση «Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο» που έγραψε η Κασσάνδρα Δημοπούλου.

Υπόθεση
Τέσσερις διάσημοι λυρικοί τραγουδιστές- τενόρος, σοπράνο, μέτζο σοπράνο και βαρύτονος- φτάνουν σε ένα θέατρο με σκοπό να συναντήσουν έναν παραγωγό για να κλείσουν δουλειά. Εκεί τους υποδέχεται ένας μαέστρος ο οποίος τους ενημερώνει για το απίστευτο: έχουν πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα και βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση αναμονής μεταξύ Παράδεισου και Κόλασης. Ο «δημιουργός» δεν έχει αποφασίσει το πού θα τους στείλει και έχει δώσει εντολή να περάσουν από ακρόαση ώστε να αποφασίσει τις μοίρες τους.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Τζένη Δριβάλα. Παίζουν: Μαέστρος: Άκης Σακελλαρίου. Σοπράνο: Τζένη Δριβάλα, Σοφία Μητροπούλου, Ειρήνη Κώνστα. Μέτζο Σοπράνο: Κασσάνδρα Δημοπούλου. Τενόρος: Φίλιππος Μοδινός. Βαρύτονος: Αλέξανδρος Γάβαρης, Armando Puklavec.
Πρόγραμμα περιοδείας:
27 Αυγούστου στην Λαμία
31 Αυγούστου στου Παπάγου
3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη
5 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:00 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση