Θεατρικές Παραστάσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την περίοδο

Οργισμένα νιάτα

Σύνοψη
Τα τυραννισμένα νιάτα αλληλοσπαράσσονται σε ένα σπίτι όπου πνέουν ψυχροπολεμικά μποφόρ. Σε ένα σπίτι που μοιάζει με Κόλαση κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε συμφιλίωση, δεν είναι παρά ένα φαινόμενο παροδικό. Η Androdely p.c παρουσιάζει το έργο του Άγγλου συγγραφέα Τζον Όσμπορν  "Οργισμένα Νιάτα" σε απόδοση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή από τις 12 Οκτωβρίου στο θέατρο Olvio.

Υπόθεση
Ένα έργο που διαδραματίζεται σε τρεις Κυριακές. Ώρες ανίας και αυτοκαταστροφής. Σε εκείνα τα απογεύματα της υπαρξιακής μελαγχολίας, όπου το φως από τις γρίλιες του παραθύρου σε εξουθενώνει.

Ο Τζίμυ και η Άλισον νοηματοδοτούν ο ένας τη ζωή του άλλου. Ένα σαρκικό πάθος -που το μυαλό αδυνατεί να εξηγήσει- τους φέρνει κοντά. Ο φίλος Κλιφ βρίσκεται στη σκηνή ως ειρηνευτική δύναμη και η φίλη Έλενα εισβάλλει ανάμεσά τους ως καταλύτης που ανατινάζει το νόημα. Προδοσίες, αποκαλύψεις και τέσσερις ψυχές ξεγυμνωμένες μέσα σε ένα σαλόνι. Ο έρωτας είναι θύελλα και μαζί καταφύγιο.

Ο βασανιστής βασανίζεται πολύ περισσότερο από εκείνους που προσπαθεί να βασανίσει, πληγώνεται και πληγώνει, αλλά ματώνεται περισσότερο από ότι ματώνει. Γιατί όσο περισσότερο αγαπάς κάποιον, τόσο πιο δύσκολο είναι να του το πεις.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κίρκη Κάραλη. Παίζουν: Παρθενόπη Μπουζούρη, Σήφη Πολυζωίδη, Χάρη Τζωρτζάκη, Πέγκυ Τρικαλιώτη
Θέατρο: Olvio (Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, τηλ. 210 3414118
Μέρες & ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 21:00 & Παρασκευή στις 18:30
Εισιτήρια: 10 & 14 ευρώ, προπώληση & ομαδικά στα 12 ευρώ.
Προπώληση: www.viva.gr 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση