Θεατρικές Παραστάσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την περίοδο

«2047» στο θέατρο «Λύχνος»

Σύνοψη

Δεύτερη χρονιά! Μετά την επιτυχία που είχε την περασμένη σεζόν το «2047» επιστρέφει για λίγες παραστάσεις! Το «2047» είναι μια επαναστατική κωμωδία. Μας ταξιδεύει σ' ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου η απόλυτη δημοκρατία είναι στο απόγειο της.

Υπόθεση

Αφού με διάφορους νόμους έχουν εξοντωθεί οι ανάπηροι, οι άστεγοι, οι ζητιάνοι και οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, ήρθε η ώρα να εξαλειφθούν και οι άνεργοι. Ο νέος νόμος λοιπόν για τον μηδενισμό της ανεργίας είναι να εκτελεστούν όλοι οι άνεργοι άμεσα. Στόχος του νέου νόμου είναι σε λίγους μήνες να μην υπάρχει ούτε ένας άνεργος συμπολίτης μας. Έτσι ξεκινάει ένα κυνήγι μαγισσών, δοσμένο μέσα από κωμικές καταστάσεις, γιατί έτσι κι αλλιώς τα σοβαρότερα πράγματα λέγονται στα αστεία.

Το έργο μιλάει επίσης για τα φοιτητικά χρόνια, για τον πρώτο έρωτα, για τη ζωή που ζούμε με τους κανόνες και τους νόμους που βάζουν άλλοι , για τις σχέσεις που γίνονται πλέον μόνο απ’ το ίντερνετ, για το κυνήγι του πραγματικού έρωτα, για την αναζήτηση του συντρόφου που δε θα μας προδώσει ποτέ.

Συντελεστές:
Κείμενο, σκηνοθεσία :Ιάκωβος Μυλωνάς
Σκηνικά, κουστούμια: Κωνσταντίνος Μητροβγένης
Φωτισμοί: Κίρκη Αθανασιάδου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Τσολάνα
Βοηθός παραγωγής: Κατερίνα Σουίπα
Φωτογραφίες :Κατερίνα Πουλέα
Σκηνοθεσία trailer: Αλέξης Ζαφειράκης

Παίζουν: Ιάκωβος Μυλωνάς, Αθηνά Βαλκώνη, Κορίνα Τριανταφύλου, Κωνσταντίνος Μητροβγένης, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, Θάνος Χαμπέρης, Κώστας Σούμας

Πληροφορίες

Θέατρο «Λύχνος»: Ιερά οδός και Χαλκιδικής 83, Γκάζι (στάση μετρό Κεραμεικός)
Παραστάσεις: Από 29 Απριλίου έως 27 Μαΐου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 12 ευρώ ,Φοιτητικό, Άνεργοι, γκρουπ άνω των 7 ατόμων: 8 ευρώ, Ατέλειες ηθοποιών: 5 ευρώ 
Διάρκεια παράστασης: 75’ χωρίς διάλειμμα
Τηλ: 211 0121686, 6938006711 

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση