Θεατρικές Παραστάσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την περίοδο

Οι Τρειςευτυχισμένοι

Σύνοψη
Το θέατρο Πορεία επέστρεψε τον φετινό θεατρικό χειμώνα με ένα ακόμα έργο του Eugène Labiche, του πιο επιτυχημένου και πρωτότυπο Γάλλου κωμωδιογράφου του 19ου αιώνα… Τη συνταγή της διαρκούς και εν τέλει πλήρους μεταστροφής της δραματικής εξέλιξης, χρησιμοποιεί και στο έργο του Οι Τρειςευτυχισμένοι κάνοντας την μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε για λίγες ακόμα μέρες.
 
Υπόθεση
Στο σπίτι του Μαρζαβέλ περιφέρεται ένα πλήθος ανθρώπων που τους συνδέουν μοιχείες –παρελθούσες, παροντικές και μελλοντικές– οι οποίες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να αποκαλυφθούν εξαιτίας ενός οδηγού ταξί και διαφόρων αντικειμένων-φετίχ: ενός ρολογιού-κούκου, μιας ελαφοκεφαλής με κέρατα, μιας γυάλας με χρυσόψαρα, ενός κομματιού υδρορροής, δύο πορτοκαλιών.

Όλα τα παραπάνω σύρουν τυραννικά τους ήρωες από την ελπίδα στην απελπισία και αντιστρόφως! Εμείς, το κοινό, συμπάσχουμε μαζί τους –μέσα από το γέλιο, ένα γέλιο, όμως, άγριο, ανελέητο, σχεδόν σαδιστικό, καθώς ανακαλύπτουμε τον ίδιο παραλογισμό και τα ίδια αδιέξοδα στις δικές μας σχέσεις, την ίδια σκοτεινή και ζωώδη πλευρά στη δική μας φύση.

Σκηνοθεσία
Γιάννης Χουβαρδάς

Παίζουν
Δημήτρης Τάρλοου,  Λαέρτης Μαλκότσης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Χρήστος Λούλης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Λένα Παπαληγούρα

Θέατρο: Πορεία
Διεύθυνση: Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλατεία Βικτωρίας
Τηλέφωνο: 210 8210991 & 210 8210082
Παραστάσεις: Τετάρτη στις 19:00, Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 20:00
Εισιτήριο: 14€, 15€, 17€, 20€
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση