Συνεντεύξεις

Προσωπικότητες που ξεχώρισαν σε κάθε τόπο της Ελλάδας μας μιλούν και δίνουν ενδιαφέρουσες απόψεις για πολλά θέματα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Πάρος έχει απίστευτες παραλίες και ηρεμία!

Χρύσας Ξάνθη
της δημοσιογράφουΧρύσας Ξάνθη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει αποκλειστικά στο gnoristetinellada.gr  για τον αγαπημένο της προορισμό, τη Πάρο.
Η Πάρος είναι το νησί που επιλέγετε για τις διακοπές σας τα τελευταία χρόνια. Τί είναι αυτό που σας τράβηξε ώστε να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός;

Την επιλέξαμε όταν γεννήθηκε η πρώτη μας κόρη. Είναι ένα νησί που προσφέρεται για οικογένεια. Έχει απίστευτες παραλίες και ηρεμία.

Τί έχει η Πάρος που τη κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια;

Γενικώς, λατρεύω την Ελλάδα και τα νησιά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι η Πάρος είναι η πιο όμορφη. Θεωρώ ότι όλα τα νησιά των Κυκλάδων είναι  πιό όμορφα από τα υπόλοιπα. Αυτό που έχω αγαπήσει, όμως ,  στη Πάρο είναι ότι έχω δημιουργήσει τη δική μου καθημερινότητα. Έχω τη ρουτίνα μου, θα φάω πρωινό με την οικογένειά μου, θα κάνουμε τη βόλτα μας με φίλους.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Πάρος είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε επισκέπτη(νέο, ηλικιωμένο, οικογένεια κλπ). Εσείς το πιστεύετε αυτό;

Η Πάρος είναι το νησί που θα επιλέξει μία παρέα πιτσιρικάδων τελειώνοντας το σχολείο αλλά θα την επιλέξει και μία τετραμελής οικογένεια. Σε αυτό που διαφέρει η Πάρος έναντι της Μυκόνου είναι ότι μία οικογένεια θα κάνει διακοπές με πιο προσιτό μπάτζετ. Αντιθέτως, στη Μύκονο θα πρέπει να έχει το πενταπλάσιο.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
 Ποιό είναι το αγαπημένο σας σημείο στο νησί;

Μ’αρέσει το παλιό λιμανάκι της Νάουσας.

Τί λείπει κατά τη γνώμη σας από τη Πάρο;

Νομίζω ότι λείπουν οι καλύτερες τουριστικές υποδομές. Μπορεί να έγινε επέκταση του αεροδρομίου αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν και άλλα έργα για την ανάπτυξη του τουρισμού.

 Θα επενδύατε επιχειρηματικά στη Πάρο;

Δεν ξέρω αν θα το έκανα. Θεωρώ ότι το να βάζεις πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν είναι η πιο ενδενδειγμένη λύση.Έρχομαι εδώ για να ξεκουραστώ και να αποφορτιστώ. Το να δημιουργήσω μία επιχείρηση, προϋποθέτει να είμαι και από πάνω για να βλέπω πως πηγαίνει. Θα δημιουργήσω έτσι νέες υποχρεώσεις και δεν θα το ήθελα.

 Θα αφήνατε την Αθήνα για να μετακομίσετε μόνιμα στη Πάρο;

Αυτό είναι λίγο πολύ υποθετικό.Πρός το παρόν, το απολαμβάνω στο βαθμό που το ζω. Δεν ξέρω ακόμα. Γενικά είμαι άνθρωπος που μ’αρέσουν οι ρυθμοί της πόλης. Ενδεχομένως, σε μερικά χρόνια, αν αναζητούσα μία πιο ήρεμη καθημερινότητα, να το έκανα.
Ετικέτες:

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση