Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

H Celestyal Cruises επιλέγει ως home port το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η Celestyal Cruises, με αφορμή τη δεύτερη προγραμματισμένη προσέγγιση του κρουαζιερόπλοιου «Celestyal Crystal» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το εγκαινίασε ως ένα λιμάνι από-επιβίβασης (homeport) για τις κρουαζιέρες της, προσελκύοντας επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα, την Ευρώπη, αλλά και από τις αναδυόμενες βαλκανικές αγορές. Στο πλαίσιο της υποδοχής του «Celestyal Crystal» στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), καθώς και άλλων τοπικών φορέων.

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι θα προσεγγίζει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε εβδομαδιαία βάση, εδραιώνοντάς το ως λιμένα από-επιβίβασης, με 30 προγραμματισμένες προσεγγίσεις του Celestyal Crystal για τη φετινή σεζόν έως και τις 2 Οκτωβρίου και σχεδιασμό για περισσότερες από 40 προσεγγίσεις, το 2023.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” είτε δια ζώσης είτε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος οι κ.κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Σταύρος Καλαφάτης, υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Θάνος, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αιμιλία Παπαχρήστου, γενική γραμματέας MedCruise, Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου, Θάνος Λιάγκος, εκτελεστικός πρόεδρος Δ.Σ. ΟΛΘ ΑΕ, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, καπ. Νίκος Βασιλειάδης, πλοίαρχος Celestyal Crystal, καπ. Γεώργιος Κουμπενάς, πρόεδρος Επιχειρήσεων της Celestyal Cruises και πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) και Βασίλης Καραχάλιος, υπεύθυνος Πωλήσεων για την Ελλάδα.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση