Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Θριάμβευσαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας στη Ναύπακτο!

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο οι 2οι πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στη Ναύπακτο, όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα “61 χρόνια μνήμης” από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους και υλοποιήθηκαν για 2η χρονιά στη πόλη της Ναυπάκτου με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. 

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού  Σταδίου Ναυπάκτου.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κ Χρυσανθόπουλος Τάσος, ο πρόεδρος του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου, κ Μίχος Γιώργος, ο Γενικός Διευθιντής του Σταδίου, κ Καλφούντζος Ανδρέας και ο μεγάλος χορηγός των αγώνων OPEL Κυρίτσης, στον οποίο και απονεμήθηκε τιμητικό μετάλλιο από τη διοργάνωση για τη σημαντική υποστήριξη.

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση