Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Ανοίγει καινούριο τετράστερο ξενοδοχείο στην Κρήτη

Δυναμικά μπαίνει στο τουριστικό κλάδο ο όμιλος Lemonakis Α.Ε. στην Κρήτη, προχωρώντας σε πλήρη ανακατασκευή κτιρίου στο κέντρο του Ηρακλείου (παλαιότερα ξενοδοχείο Domenico), δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που υπόσχεται να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Lemonakis A.E κ. Λεμονάκη Γιώργο:

«Συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία στον εμπορικό και κατασκευαστικό κλάδο, ήρθε η ώρα να επενδύσουμε και στον τουρισμό. Το DOM boutique hotel θα είναι σε θέση να καλωσορίσει τους επισκέπτες του στους αμέσως επόμενους μήνες και αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για την περιοχή.»

Η Lemonakis A.E εδώ και 40 χρόνια αποτελεί συνώνυμο απέριττης πολυτέλειας, ποιότητας και αισθητικής. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, να αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των ειδών υγιεινής, πλακιδίων και επίπλων και να καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή για την ασύγκριτη ποιότητα και εξυπηρέτηση με σημεία πώλησης σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα.

Η Lemonakis A.E πάντα κοντά στις ανάγκες και απαιτήσεις του επαγγελματία, υποστηρίζει την υλοποίηση των μεγαλύτερων έργων σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση