Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Δεύτερο ξενοδοχείο Kairaba στην Κέρκυρα από FTI -Meeting Point Hotels

Ο γερμανικός τουρ οπερέιτορ FTI θα έχει από τον Απρίλιο του 2020 Ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Ελλάδα μεσω της θυγατρικής του εταιρείας Meeting Point Hotels (MP Hotels).

Ο λόγος για το Kairaba Mythos Palace στην Κέρκυρα, που ανήκει στην οικογένεια Ρίζου.

Το 5άστερο ξενοδοχείο, που είχε πρόσφατα εγκαίνια, διαθέτει 277 Superior δίκλινα δωμάτια και παρέχεται μόνο για ενηλίκους (άνω των 16 ετών). Είναι σχεδιασμένο με ελληνικές, ρωμαϊκές και βυζαντινές επιρροές, καθώς είναι αφιερωμένο στην ιστορία της Σοφίας Ζωής Παλαιολόγου, ανηψιάς του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου ΙΑ', που πέρασε και από την Κέρκυρα.

Διαθέτει πολλά εστιατόρια και μπαρ, δυο πισίνες, σπα, γυμναστήριο και ομάδα ανιματέρ, που προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες την ημέρα και το βράδυ.

Στην Κέρκυρα η Meeting Point Hotels διαθέτει ακόμη το Kairaba Sandy Villas με 92 δωμάτια. Τρία θέρετρα Kairaba υπάρχουν και στην Τουρκία και ένα άλλο στο Ομάν.

Το brand Kairaba Hotels & Resorts της MP Hotels αναπτύσσεται σε 5άστερα ξενοδοχεία μόνο για ενηλίκους. Η θυγατρική του FTI διαθέτει επίσης τα σήματα Labranda, Design Plus, Clubs Plus Resorts, Lemon & Soul και Club Sei.

Η Meeting Point Hotels διαθέτει στην Ελλάδα και τα ξενοδοχεία Labranda στην Κω, Ρόδο και Κέρκυρα.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση