Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

TUI: Μεγαλύτερο πρόγραμμα και για Ελλάδα

Η TUI ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για τη χειμερινή περίοδο 2019/2020 με μεγαλύτερο πρόγραμμα για Ελλάδα, Τουρκία, Βαλεαρίδες Νήσους και Κανάρια Νησιά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η TUI πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της 136 ξενοδοχεία της Thomas Cook, από τα οποία τα 16 είναι στην Ελλάδα.

Στο χειμερινό πρόγραμμα του 2020 η TUI πρόσθεσε πάνω από μισό εκατομμύριο επιπλέον θέσεις, με την πλειονότητα των αυξήσεων να προσανατολίζονται σε μακρινούς προορισμούς, τα Κανάρια και την Αίγυπτο μετά την άρση των απαγορεύσεων στο Σαρμ ελ Σέιχ.

Ο τουρ οπερέιτορ θα προσφέρει 180.000 επιπλέον θέσεις σε μακρινούς προορισμούς, προσθέτοντας πτήσεις από το Μάντσεστερ, το Γκάτουικ και το Ντονκάστερ Σέφιλντ προς δημοφιλείς προορισμούς όπως η Γκόα, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και τα Μπαρμπέιντος.

Οι νέες πτήσεις αντιπροσωπεύουν την υψηλή ζήτηση για οικογενειακές διακοπές και διακοπές ενηλίκων, όπως τα Χριστούγεννα και ο Φεβρουάριος.

Πρόσθεσε ακόμη άλλες 400.000 θέσεις επιστροφής στο πρόγραμμα κοντινών προορισμών, με έμφαση στα Κανάρια και την Αίγυπτο, καθώς και το Κειπ Βέρντε.

Ο τουρ οπερέιτορ εκτιμά ότι θα υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στους μακρινούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2021, με 80.000 επιπλέον θέσεις να έχουν προστεθεί ήδη.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση