Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Τουριστική προώθηση της Χίου στην Ολλανδία

Η Χίος παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 29 Οκτωβρίου στο Αϊντχόβεν, με τη συνεργασία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών με το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Την υποστήριξη της εκδήλωσης ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Χίου, ο νεοσύστατος Φορέας Τουρισμού Χίου και το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού «Masticulture».

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στη στρατηγική για την τουριστική προβολή της Ελλάδας από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ. Το πρόγραμμα θα ισχύσει για τη διετία 2019-2020 και έχει ως στόχο την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της Χίου.

Δηλαδή σαν ένας προορισμός που προσφέρει αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες θεματικού τουρισμού. Παράλληλα, στοχεύει στην ενδυνάμωση του μεριδίου της, στην αγορά της Ολλανδίας.

Τριάντα dicision makers της ολλανδικής τουριστικής βιομηχανίας συμμετείχαν και ενθουσιάστηκαν από την αυθεντικότητα του προορισμού και την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει στον επισκέπτη. Ενώ, ξεχωριστό σημείο αναφοράς, δεν γινόταν να μην είναι, η Μαστίχα Χίου.

Γι’ αυτό η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών προγραμματίζει την υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης. Το ταξίδι θα διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου του 2020. Ο σκοπός του είναι η προβολή του νησιού στο ολλανδικό κοινό των διεθνώς φημισμένων άγριων ορχιδέων του νησιού.

Τέλος, το Αϊντχόβεν φιλοξενεί και το δεύτερο σε επιβατική κίνηση περιφερειακό αεροδρόμιο της Ολλανδίας. Το οποίο διαθέτει απευθείας πτήσεις για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Όπως και για τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Κρήτη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση