Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Θαλάσσιος και περιπατητικός τουρισμός στο νέο πρόγραμμα προβολής του Αγίου Νικολάου

Κύριος στόχος του νέου προγράμματος, είναι η διατήρηση της περιοχής στην αγορά των προορισμών ως παραδοσιακός αυθεντικός τουριστικός προορισμός. Παράλληλα, επιδιώκεται ο εμπλουτισμός του τοπικού τουριστικού προϊόντος με κατεύθυνση τον θαλάσσιο τουρισμό και τους επί μέρους τομείς του, όπως είναι ο ιστιοπλοϊκός, αλιευτικός, αθλητικός και καταδυτικός τουρισμός, καθώς και του ευρύτερου εναλλακτικού τουρισμού, οργανώνοντας και προωθώντας τα μονοπάτια του Αγίου Νικολάου ώστε να ενταχθούν στον περιπατητικό χάρτη της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ειδικότερα, προγραμματίζονται μεταξύ άλλων συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις Yachting και εναλλακτικού τουρισμού, δημιουργία εντύπων που εξειδικεύονται στον ιστιοπλοϊκό, καταδυτικό και περιπατητικό τουρισμό, καθώς και διοργάνωση εκδηλώσεων που σχετίζονται με τη θάλασσα και το βουνό, όπως ναυταθλητικοί και πεζοπορικοί αγώνες.

Τέλος, στο πλαίσιο της διαδικτυακής προβολής του Αγίου Νικολάου, θα κατασκευαστεί ιστοσελίδα παρουσίασης των ιστιοπλοϊκών και ναυταθλητικών αγώνων.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση