Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Άδεια για ανέγερση 9όροφου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας

Ήδη οι εταιρείες Ηλίας Μπούσιος ΕΠΕ και Ντόβας Μιχαήλ ΕΠΕ εξασφάλισαν τη σχετική άδεια για το κτίσιμο του ξενοδοχείου στην οδό Αγίου Παύλου 28. Το ξενοδοχείο μέχρι 100 κλίνες θα διαθέτει επίσης, δώμα και 3 υπόγεια.

Μάλιστα, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν εκδοθεί δεκάδες άδειες για την λειτουργία νέων ξενοδοχείων στην Αθήνα. Το επενδυτικό ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στην ανακατασκευή υφιστάμενων κτιρίων και τη μετατροπή τους σε ξενοδοχειακές μονάδες. Όμως υπάρχει και άδειες όπως αυτή στην οδό Αγίου Μελετίου αλλά και μία ακόμη στις οδούς Πατησίων και Μάρνης, που εξασφάλισε η Ηellas Museum Hotel Α.Ε. για την κατασκευή νέων ξενοδοχείων.

Η επενδυτική δραστηριότητα τροφοδοτείται από την θετική πορεία του τουρισμού της Αθήνας. Μάλιστα τους τελευταίους 2 μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Trivago κινούνται ανοδικά οι on-line τιμές στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας. Τον Νοέμβριο, οι τιμές διαμορφώνονται στα 87 ευρώ έναντι 77 ευρώ τον Νοέμβριο του 2018 και τον Οκτώβριο διαμορφώθηκαν στα 107 ευρώ έναντι 96 ευρώ τον Οκτώβριο του 2018.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση