Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Η Telegraph εκθειάζει την Ελαφόνησο

Ένας ακόμα ύμνος για το γραφικό νησί από την έγκυρη βρετανική εφημερίδα «Telegraph» που και εφέτος έκανε την έκπληξη σε αφίξεις επισκεπτών από όλο τον κόσμο, σε μια τουριστική περίοδο που μοιάζει να μην τελειώνει αφού και αυτή την εποχή υπάρχει κίνηση.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της επισκεψιμότητας» δηλώνει η Δήμαρχος Έφη Λιάρου. «Προσεγγίσαμε συστηματικά και με σχέδιο τις αγορές αναδεικνύοντας την ασφάλεια και την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος. Η ανταπόκριση μας δικαιώνει και προχωράμε στον προγραμματισμό της επόμενης τουριστικής περιόδου με έμφαση στο συνδυασμό των ενδιαφερόντων του προορισμού, από τη γραφικότητα του νησιού και τις απαράμιλλου κάλλους παραλίες μέχρι το γαμήλιο τουρισμό και το ρομαντισμό του ηλιοβασιλέματος».

Και η κυρία Λιάρου κατέληξε: «Η Ελαφόνησος είναι όντως επιλεγμένη από τη φύση, όπως είναι το σύνθημά μας. Εφέτος , όπως άλλωστε και πέρυσι, απέδειξε ότι είναι επιλεγμένη και από τους φίλους της. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στον Δήμο και ειδικά τους επαγγελματίες του νησιού τόσο από το χώρο της φιλοξενίας όσο και της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Χάρη στην κοινή μας προσπάθεια καταγράψαμε μια ακόμα επιτυχία που μας δίνει το δικαίωμα να προσβλέπουμε με αισιοδοξία στην επόμενη τουριστική περίοδο».
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση