Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Μουσική Τεχνόπολη 2017

Ξεκίνησαν τα μουσικά ραντεβού στη Τεχνόπολη. Το εξαιρετικά  πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού θα οδηγεί κάθε μέρα στην καρδιά της πόλης επισκέπτες διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων με ένα κοινό χαρακτηριστικό, την αγάπη για τις συναυλίες και τη μουσική!

Δημοφιλείς και αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα ανεβαίνουν μέχρι και το Σεπτέμβριο στη σκηνή της Τεχνόπολης και θα χαρίζουν σε όλους μας αξέχαστες στιγμές μουσικών απολαύσεων και καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς.

Το συναυλιακό καλοκαίρι της Τεχνόπολης  Δήμου Αθηναίων είναι εδώ και  άνοιξε και φέτος την αυλαία φιλοξενώντας για 6 μέρες τα πιο αναγνωρισμένα σχήματα της διεθνούς και εγχώριας τζαζ σκηνής, προσελκύοντας 41.000 επισκέπτες και παραδίδοντας τη σκυτάλη στη μεγάλη γιορτή για τα 30 Χρόνια Αθήνα 9.84, στη συνέχεια στη Γιώτα Νέγκα και τους εξαιρετικούς συνθέτες που τη συνόδευσαν, και τέλος, στα μουσικά σχήματα που χάρισαν μία μοναδική βραδιά σε όλους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Το 2016, εγκαινιάστηκε η μουσική γιορτή Full Moon Fiesta, που έρχεται ξανά για να μας μαγέψει με δροσερές και ζωηρές μελωδίες από αγαπημένους καλλιτέχνες -τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα-, και την ίδια χρονιά βρήκε το νέο του σπίτι το Django Fest, ένα διήμερο φεστιβάλ για το gypsy swing, με ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Κάθε μέρα και κάθε συναυλία στην Τεχνόπολη θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία, αφού κάθε βραδιά θα είναι τόσο διαφορετική. Ανάμεσα στα ονόματα των Ελλήνων καλλιτεχνών βρίσκονται οι: Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Μπάμπης Στόκας, Βίκυ Καρατζόγλου, Δημήτρης Μπάσης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Πάνος Μουζουράκης, Imam Baildi κ.α., ενώ μερικοί μόνο από τους ξένους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή είναι οι: Postmodern Jukebox Orchestra, Breakin’ Mozart, Kamashi Washington, LP, Monophonics, La Femme κ.α.

Η Συμφωνική ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα συναντήσει το κουιντέτο Tangarto σε μία συναυλία-πρόκληση και η Big Band Δήμου Αθηναίων θα δώσει ραντεβού με τον μοναδικό Craig Bailey. Ναι, και το φετινό Athens School Festival θα είναι εκεί, καθώς η Τεχνόπολη στηρίζει και τη νέα μουσική σκηνή. Και η συναυλία του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»; Εκεί θα γίνει και αυτή!
Μουσική Τεχνόπολη 2017
Αναλυτικό Πρόγραμμα:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017
23.06​ - Κωστής Μαραβέγιας
​26.06​ - 20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης  
28.06​ - Postmodern Jukebox Orchestra​
29.06 - Breakin’ Mozart​. Το κλασικό συναντάει το breakdance
30.06 - Μπάμπης Στόκας​. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου​
 
ΙΟΥΛΙΟΣ 2017
01–02.07 ​- Athens School Festival
03.07​ - Αλκίνοος Ιωαννίδης  
04.07​ - Μουσική εκτός Στέγης: Kamasi Washington  
06.07​ - Imam Baildi
09.07​ - Full Moon Fiesta
10.07​ - Πάνος ΜΟυΖΟυΡάκηΣ and the MOuZiCiANs
12.07​ - LP – Monophonics – Lola Marsh – Angelika Dusk. Η καλοκαιρινή γιορτή του Gazarte  
13.07​ - Συμφωνική ορχήστρα Δήμου Αθηναίων & TANGartO  
14.07​ - Big Band Δήμου Αθηναίων & Craig Bailey
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017
02.09​ - Οι La Femme στην Αθήνα
​04–05.09 ​- Νατάσσα Μποφίλιου​. ΒΑΒΕΛ 2 - Summer Edition​. Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος
​16–17.09​ - Djangofest Athens
​19.09 - Συναυλία Περιοδικού Δρόμου «Σχεδία»

*Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα καλλιτεχνών.
Θέατρο: Τεχνόπολη
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνο: 213 0109300, 213 0109324
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή στις 22:30
Ιστότοπος: www.technopolis-athens.com
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση