Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Park Festival 2017 στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Από το 2012 ξεκίνησε ένα φεστιβάλ διαφορετικό από όλα τα άλλα, μια μουσική γιορτή, που ενώνει διαφορετικά είδη. Το Park Festival που διεξάγεται στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", το πρώτο μέρος του οποίου θα διεξαχθεί 23- 25 Ιουνίου.

Με μοναδικό σημείο αφετηρίας την αγάπη για τον πολιτισμό και την μουσική, το Live Studio διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού το Park Festival. Το Πάρκο γεμίζει μουσική από ανθρώπους που διαδίδουν την αγάπη τους για αυτήν. Γνωστοί και νέοι καλλιτέχνες αγκαλιάζουν κάθε χρόνο αυτό τον θεσμό που όλο γίνεται και μεγαλύτερος.
Park Festival 2017 στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Παρασκευή 23 Ιουνίου - Reggae - Dub Sessions by Origins Soundsystem
Παίζοντας με δυνατά μπάσα Reggae/Dub/Steppa και σας προκαλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του soundsystem αλλά και της Τζαμαϊκανής κουλτούρας. Οι Djs που θα καταβάλουν τα decks του Park Festival είναι οι: Anna Mystic, Dub Riots, Systematic, Sunjaman, Indamouse, Kaleya.
 
Σάββατο 24 Ιουνίου - Εισβολέας & DJ Strider, Fundracar & Balkann Riddims
To opening act θα ανοίξουν οι Stiko & Wag, ενώ στην συνέχεια στην σκηνή θα ανέβουν ο Εισβολέας με τον DJ Strider ξεσηκώνοντας το κοινό με την μουσική τους… Οι Fundracar θα μας κάνουν να χορέψουμε με ρυθμούς reggae, dub, rock και Indie και οι Balkan Riddims παντρεύουν τον αυθεντικό ήχο των νησιών της Καραϊβικής, με αυτών των αφρικάνικων. Στην συνέχεια στο after party θα λικνιστούμε με τους Kill Emil & INSOM.
 
Κυριακή 25 Ιουνίου – Bandallusia, Assoi tou Salvador, Barayanka, Satyrs
Την τελευταία μέρα του πρώτου μέρους του φετινού φεστιβάλ, θα κλείσουν οι Bandallusia οι οποίοι πειραματίζονται από το ελληνικό ροκ έως το έντεχνο και από το ρεμπέτικο στο παραδοσιακό τραγούδι. Οι Assoi tou Salvador με ρυθμούς Swing, Rumba, Reggae,Funk και Mambo. Οι Barayanka με έντονα βαλκανικά στοιχεία και κέλτικες συνθέσεις, με την βραδιά να κλείνουν οι Satyrs οι οποίοι θα μας εκπλήξουν τόσο από μουσική όσο και από «σκηνική εμφάνιση».
Πληροφορίες: Πάρκο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» Περιοχή: Νέα Λιόσια
Ώρα προσέλευσης: 19:00
Είσοδος: ελεύθερη
 

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση