Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Το 3ο φεστιβάλ Άνδρου διοργανώνεται από την  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου» υπό την Αιγίδα του Δήμου Άνδρου στο ανοιχτό θέατρο του νησιού των Κυκλάδων.

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, εκτός από τα μουσικά και θεατρικά δρώμενα, πρωταγωνιστούν οι θερινές εκθέσεις που διοργανώνουν το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή και το Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως, η έκθεση του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης, καθώς και το πρόγραμμα του 3ου Θερινού Πανεπιστημίου, που φέτος έχει θέμα «Η λογοκρισία και τα όρια του επιτρεπτού λόγου». Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο σπουδαίος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Φεστιβάλ:

Σάββατο 12 Αυγούστου – Dance Gala: Βραδιά Ρωσικού Μπαλέτου. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί Carmen και στο δεύτερο μέρος Fragment from the ballet Swan Lake, Vokalis και Polovtsian Dances. Συμμετέχουν 16 χορευτές από The Royal Moscow Ballet και δύο σολίστες από μπαλέτο Stanislavsky.

Τετάρτη 16 Αυγούστου - Μουσική από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Με την Φιλαρμονική Μουσικού Συλλόγου Άνδρου.

Πέμπτη 17 Αυγούστου - Συναυλία Restart. Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Ευγενείς Αλήτες. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες και νέο ήχο, εκ μέρους του δημοφιλούς τραγουδοποιού.

Σάββατο 19 Αυγούστου - Η "Μήδεια" του Ευριπίδη. Σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη με 15 ηθοποιοί και 4 μουσικοί επί σκηνής και στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Μαρία Ναυπλιώτου.

Δευτέρα 21 Αυγούστου - «Αρσενικό και παλιά δαντέλα». Από τον Θεατρικό Όμιλο Άνδρου η μαύρη κωμωδία του Τζόζεφ Κέσελρινγκ σε σκηνοθεσία Θεώνης Ριντ.

Παρασκευή 25 Αυγούστου – Βαφτιστικός. Η θεατρική ομάδα "Αλαλούμ" παρουσιάζει το έργο του Θεόφραστου Σακελλαρίδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση.

Πληροφορίες
Τόπος:
Ανοιχτό θέατρο Άνδρου, Χώρα Άνδρου, 84500.
Τηλέφωνο: 2282 024775
Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα), τηλ. 210 7234567, www.ticketservices.gr 
Ιστότοπος: http://www.festivalandros.gr/ 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση