Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Ακόμα μία χρονιά, η 12η, οι Αιγινίτες καθώς και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δυνατό μουσικό Φεστιβάλ που θα κάνει τις βραδιές του Αυγούστου ξεχωριστές…

Το συνολικά πρόγραμμα του Φεστιβάλ,  πλούσιο και προκλητικό μουσικά, εμπλουτίζει για μία ακόμη χρονιά τις αιγινίτικες βραδιές με 12 συναυλίες που περιλαμβάνουν επιλεγμένα έργα, ξεχωριστούς ερμηνευτές και ενδιαφέροντα ορχηστρικά σύνολα, τα οποία παρουσιάζονται τόσο στην Παραλία της Αύρας δίπλα στο κύμα, όσο και στην Αυλή του Ναού του Σωτήρος. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φετινού Φεστιβάλ έχει η Ντόρα Μπακοπούλου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:
- Σάββατο 12 Αυγούστου - Αυλή Ναού του Σωτήρος: «Γερμανικός Ρομαντισμός» του Franz Schubert–Felix Mendelssohn.
- Τετάρτη 16 Αυγούστου - Αυλή Ναού του Σωτήρος: Μια νυχτερινή μουσική περιπλάνηση» με τους Jazz Trio, Τάκη Φαραζή.
- Παρασκευή 18 Αυγούστου - Αυλή Ναού του Σωτήρος: Ένα Αυγουστιάτικο καλειδοσκόπιο» με έργα των Mahler, Marcello, Vivaldi, Rachmaninov, Poulenc, Handel και Brahms.
- Σάββατο 19 Αυγούστου – Παχειά Ράχη: «Ένα έπος της δυτικής κλασικής μουσικής». Με την Ελένη Μηλαράκη στην άρπα σε έργα των Hindemith, Carl Philipp και Emmanuel Bach.
- Τετάρτη 23 Αυγούστου – Αυλή Ναού του Σωτήρος: «Ντουέτα από αγαπημένες  Όπερες» με την σοπράνο Μαρία Μητσοπούλου, τον τενόρο Δημήτρης Πακσόγλου, ενώ στο πιάνο είναι ο Νάσος Γκρόζας.
- Σάββατο 26 Αυγούστου – Παραλία της Αύρας: «Τόπο στα Νιάτα». Έργα μπαρόκ μουσικής με την Ορχήστρα εγχόρδων «Flex String Ensemble», το Ωδείο Καλαμάτας σε σύμπραξη με το Ωδείο Αθηνών.
- Κυριακή 27 Αυγούστου -Αυλή Ναού του Σωτήρος: «Βιολί και πιάνο σε μια μαγική βραδιά». Στο βιολί ο Geza Hosszu – Legocky και στο πιάνο ο Νίκος Κυριόσογλου.

Πληροφορίες
Εισιτήρια: 10 ευρώ κανονικό,  7 ευρώ (παιδιά και έφηβοι, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας,  ΑΜΕΑ)
Ώρα έναρξης: 21:00
Πώληση εισιτηρίων: Στους χώρους των συναυλιών & στο ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ στην παραλία Αίγινας.
Τηλέφωνο: 6977 298 543
Ιστότοπος: http://www.aeginamusicfestival.com    
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση