Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Ziria Music Festival

Από την Πέμπτη 24 έως το Σάββατο 26 Αυγούστου θα έχετε πολλούς λόγους να αφήσετε τις παραλίες και να ανεβείτε στα 1.550 μέτρα υψόμετρο, στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία… Εκεί που πραγματοποιείται το Ziria Music Festival.Το πρόγραμμα του τριημέρου:

Πέμπτη 24 Αυγούστου
20:00 – Void Droid: Με εξαιρετικά τραγούδια στο ενεργητικό τους με το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2016, καθώς και φημισμένα live, οι Void Droid από την Πάτρα στην σκηνή του Φεστιβάλ.
21:00 – Puta Volcano: Πρόκειται για μια τετραμελή rock μπάντα με γυναικεία φωνητικά που η μουσική τους είναι κάπου πιο κοντά στο desert και stoner rock αλλά και στον ψυχεδελικό ήχο.
22:00 - Planet of Zeus
23:30 Space Blanket
Μεσάνυχτα- Nicolas Gale & Πετρος Floorfiller: Σε ένα μοναδικό after party.

Παρασκευή 25 Αυγούστου
14:00 – Τρίωρο αφιέρωμα στα Blues. Ο Δημήτρης Ιωάννου με πλούσιο βιογραφικό και με πολλές συνεργασίες με έλληνες και ξένους μπλουζίστες, έρχεται στην σκηνή του Ziria Festival. Ο Ορέστης Τσικούρης, η φωνή και φυσαρμόνικα - και όχι μόνο - των The Jumpin’ Bones, είναι ο άνθρωπος που εν πολλοίς οργάνωσε το φετινό jam.
18:30 - Molimo
19:30 - Μαύρη Οδύσσεια: Ο Black Athena & ο Νέγρος του Μοριά.
20:45 - Les SkartOi: Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Bad Manners, The Toasters, Tonino Carotone, The Aggrolites, Mr Symarip, Firewater, Dubrovnicks, Mark Foggo, The English Beat, Manu Chao κ.α. και κουβαλώντας στις αποσκευές τους δύο ΕΡ, oι Les SkartOi από την Αχαΐα θα ανέβουν στην σκηνή του Φεστιβάλ.
22:00 -The Big nose attack
23:00 - 1000mods
00:30 - Θραξ Πανκc: Αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους με εργαλεία τους Γκάιντες, Λύρες και Νταούλια.
After Party – Kafka & Southern Psych Groove – Spyreas Sid: Μοναδικές εμφανίσεις στο After Party του Ziria Music Festival.

Σάββατο 24 Αυγούστου:
14:00 – Alex Dante & Αλέξανδρος Δανδουλάκης: Ο Alex Dante, φανταστικός μουσικός και δάσκαλος, και ο Αλέξανδρος Δανδουλάκης, ο οποίος έχει δουλέψει πολύ πάνω στην κλασσική μουσική, εμφανίζονται στην μουσική σκηνή του Ziria Festival.
15:00 - Bump trio: Πρόκειται για ένα από τα πλέον ανερχόμενα τζαζ σχήματα της Αθήνας αφού μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο μέσα από τη δισκογραφία του όσο και με τις live εμφανίσεις τους.
18:15 – Αρχαία λύρα & δίαυλος: Η Νάνσυ Κλαμπάτσα είναι ηθοποιός, μουσικός και ερμηνεύτρια αρχαία λύρας. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Φράγκη, ο  οποίος είναι επαγγελματίας μουσικός, θα παρουσιάσουν την αρχαία λύρα και τον αρχαίο δίαυλο τα δημοφιλέστερα αρχαιοελληνικά όργανα.
18:15 - ΣYN-ΑΥΛΙΑ
19:00 - Dr. Albert Flipout's one CAN band - aka Mickey Pantelous:
Με την μουσική βασισμένη στα blues και με ανοιχτή διάθεση για πειραματισμό και κατεύθυνση σε διάφορα μουσικά είδη…
20:00 - Holy Monitor: Πρόκειται για μια μουσική κολεκτίβα. Μέσα στο 2015 κυκλοφόρησαν δύο EPs, το Golden Light τον Ιανουάριο και το Aeolus τον Σεπτέμβριο αποδεικνύοντας ότι οι Holy Monitor είναι μια μπάντα που μπορεί να αφήσει το στίγμα της στη νεο-ψυχεδελική σκηνή.
20:55 - A Victim Of Society
21:55 – Whereswilder:
Οι ίδιοι δηλώνουν psychedelic rock act from Athens, αλλά ο ήχος τους είναι κάτι πολύ περισσότερο…
23:00- Sleepin Pillow: Πρόκειται για ένα 6μελές γκρουπ που η μουσική φιλοσοφία τους βασίζεται στη συγκέντρωση σύγχρονου ψυχεδελικού ήχου μαζί με ελληνική και ανατολική παραδοσιακή μουσική.
00:30 –Balothizer: Ελληνοβρετανικό συγκρότημα που θα σας ταξιδέψει με τους ροκ ήχους του.
After party – SUPERSAN & Cayetano

Πρόγραμμα εναλλακτικών δραστηριοτήτων


Σάββατο από τις 11:00: Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή με τον ΣΠΕΛΕΟ.

Το πρωινό του Σαββάτου: Πεζοπορία στη Φλαμπουρίτσα με τους ανθρώπους του Κυλλήνιου Άδωνη.

Τα πρωινά της Παρασκευής και του Σαββάτου: Μαθήματα yoga.

Το πρωινό του Σαββάτου: Ανοιχτό μάθημα Tai chi από τη Σχολή Παραδοσιακών Κινεζικών Τεχνών Γερανία.

Σάββατο στις 17.00: Επίδειξη Wudang Kung Fu και Tai Chi από την Σχολή Παραδοσιακών Κινεζικών Τεχνών Γερανία με τις ομάδες Λουτρακίου, Κιάτου και Κορίνθου.

Τοποθεσία: Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας, Τρίκαλα Κορινθίας.

Πληροφορίες: Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα για free camping στην περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ziriafestival.gr/ 

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση