Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Μουσικά ραντεβού τον Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη

Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι με αξέχαστες συναυλίες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ακολουθεί ένα πολλά υποσχόμενο φθινόπωρο με ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για να καλύψει και να ικανοποιήσει πολλές και διαφορετικές διαθέσεις και προτιμήσεις.

Οι μουσικές βραδιές του καλοκαιριού ήταν ενδεικτικές του κλίματος που θα επικρατήσει καθόλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αφού για ακόμη μία φορά στην αγαπημένη σκηνή της πόλης θα κάνουν την εμφάνισή τους καλλιτέχνες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το Athens School Festival, ο απόλυτος νεανικός μουσικός θεσμός της πόλης, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, θα μας χαρίσει ένα εκρηκτικό διήμερο (Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου) με ελεύθερη είσοδο με 18 συγκροτήματα που ξεχώρισαν στις συναυλίες του Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά. Νέοι καλλιτέχνες συστήνονται στο κοινό, εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους και μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για τη μουσική.

Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου:
Σάββατο 9 & Κυριακή 10: Athens School Festival
Τετάρτη 13: Locomondo feat. Tonino Carotone
Παρασκευή 15: Γιάννης Αγγελάκας -  Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Σάββατο 16 & Κυριακή 17: 8ο Djangofest Athens Gypsy Jazz Festival 2017
Τρίτη 19: Συναυλία Περιοδικού Δρόμου «Σχεδία» με τους: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, Μέλισσες, Gadjo Dilo, Μανώλης Φάμελλος και Μαριέττα Φαφούτη
Τετάρτη 20: Tom Odell & Irene Skylakaki

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300 & 213 0109324)
Πληροφορίες: www.technopolis-athens.com  
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση