Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Υπαίθρια εικαστικά παιχνίδια «στην αυλή του εργοστασίου»

Αυτή την Κυριακή φοράμε το καπέλο μας, τις ποδιές μας και είμαστε έτοιμοι για μια απολαυστική εικαστική περιπέτεια «στην αυλή του εργοστασίου». Από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και για τρεις ακόμα Κυριακές, η αγαπημένη σειρά εικαστικών παιχνιδιών επιστρέφει στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

Εκεί, οι μικροί φίλοι θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά, να έρθουν σε επαφή με την τέχνη πέρα από το πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού προγράμματος αλλά και να πειραματιστούν με μικτές τεχνικές και νέους τρόπους έκφρασης. Κάτω από τον φθινοπωρινό ήλιο, θα φτιάξουμε ένα πελώριο έργο τέχνης με τα χέρια μας και τέμπερες που όμως δεν θα μοιάζει πολύ διαφορετικό άμα το κόψουμε σε μικρά-μικρά κομμάτια...

Θα αναρωτηθούμε «Ζωγραφίζουμε με αυτό;» διαλέγοντας μεταλλικά αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά ενώ θα πάρουμε τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές μας για να σχεδιάσουμε τί βλέπουμε από το Sky Walk, το υπερσύγχρονο action park που βρίσκεται στην Τεχνόπολη, παίζοντας με το φως και τις σκιές.

Πληροφορίες: Απευθύνεται σε παιδιά από τριών ετών και άνω και το κόστος συμμετοχής είναι 4 ευρώ το κάθε παιδί, ενώ τα παιδιά έως 7 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
Κυριακή 10 & 17 Σεπτεμβρίου, 22 & 29 Οκτωβρίου
Ώρες: 11.00-12.00 & 12.00-13.00
Τοποθεσία: Industrial Gas Museum Shop, κτίριο Νέο Υδαταέριο, Τεχνόπολη, Γκάζι, Αθήνα
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση