Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Iasis & Friends στο Half Note Jazz Club

H σεζόν στο Half Note ξεκινά με μια ιστορική επανένωση… Από Παρασκευή 6 έως και Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στην σκηνή του θα είναι οι Iasis, για πρώτη φορά μετά το 2004, και θα συναντήσουν τους φίλους τους, δηλαδή με special guests τους: Ορφέα Περίδη, Έλλη Πασπαλά και Μαρίνα Σάττι.

Οι Iasis ήσαν – και εξακολουθούν να είναι – ένα από τα πρώτα ουσιώδη και σημαντικά σχήματα jazz και world fusion στην εγχώρια σκηνή και, βαθμιαία, έδωσαν το καλλιτεχνικό τους στίγμα διεθνώς. Σχηματίστηκαν στα μέσα των 90’s με πυρήνα που αποτελούσαν οι ξεχωριστοί δημιουργικοί μουσικοί, με μεγάλες διεθνείς σπουδές και εμπειρίες, Κώστας Μπαλταζάνης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο) και Πέτρος Κούρτης (world κρουστά).

Μαζί τους συνέπλεαν και άλλοι σπουδαίοι μουσικοί όπως ο σαξοφωνίστας David Lynch, ο κλαρινετίστας Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο δεξιοτέχνης της πολίτικης λύρας Σωκράτης Σινόπουλος, ο περκασιονίστας Βαγγέλης Καρίπης κ.ά.  Από την αρχή η μουσική κατεύθυνση των Iasis είχε διεθνικό χαρακτήρα – πράγμα που καταγράφηκε πλήρως στις τρεις τους δισκογραφικές παρουσίες. Οι Iasis θα είναι επί σκηνής: Κώστας Μπαλταζάνης (κιθάρα), Πέτρος Κούρτης (ντραμς, κρουστά), Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), David Lynch (πνευστά), Ζαχαρίας Σπυριδάκης (λύρα).

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210 9213310)
Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο: 22:30, Κυριακή & Δευτέρα: 21:30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β Ζώνη), 20 ευρώ (Α Ζώνη)  & την  Δευτέρα 9/10 έκπτωση 5 ευρώ (Α’ & Β’ ζώνη) για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
Προπώληση: www.viva.gr, 11 876, www.artinfo.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Ιστότοπος: www.halfnote.gr, www.facebook.com/halfnote.gr 
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση