Θεατρικές Παραστάσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την περίοδο

Τι μας περιμένει τον χειμώνα στο θέατρο Αθηναίον;

Η προσεχής χειμερινή θεατρική σεζόν στο Αθηναίον θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αφού διαθέτει παραστάσεις που ικανοποιούν κάθε γούστο και αναμένεται να ξεχωρίσουν…

Παραστάσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και θέλουν για ακόμα έναν θεατρικό χειμώνα να μας κάνουν να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να απολαύσουμε θέατρο. Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι εξής παραστάσεις:

Η ιστορία του ελληνικού έθνους –αλλιώς: Μια παράσταση με τον Σεραφείμ Σίλα από 6 Οκτωβρίου. Η ιστορία είναι χρήσιμη, επειδή βλέποντας κανείς το παρελθόν, μπορεί να διαβάσει το μέλλον. Μόνη προϋπόθεση, η αλήθεια των γεγονότων. Παραστάσεις: 6 - 7 και 13 - 14 Οκτωβρίου στη μικρή σκηνή & 20 - 21 και 27 - 28 Οκτωβρίου στην κεντρική σκηνή.

Το δέντρο: Μια σύγχρονη ανάγνωση για όλα όσα ζούμε και νιώθουμε σήμερα. Στην μικρή σκηνή του Αθηναίον με το Νίκο Μαγδαληνό από 20 Οκτωβρίου. Παραστάσεις: Παρασκευή 20, Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου.
Σχεδόν Σαράντα- the final cut: Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης , ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με παράσταση ανανεωμένη και ξεκαρδιστική ώστε να κλείσει επιτέλους ο κύκλος των σαράντα. Από 4 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή. Παραστάσεις: Σάββατο 4 & 11 Νοεμβρίου στις 21:30, Κυριακή 5 & 12 Νοεμβρίου στις 20:00.

Comedy Club για παιδιά: Η πρωτοποριακή stand up παράσταση για παιδιά και γονείς που παρουσιάζει ο κορυφαίος κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου, μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, επιστρέφει το Νοέμβριο στη μικρή σκηνή του Θεάτρου. Παραστάσεις: Σάββατο 4 & 11 Νοεμβρίου στις 18:00, Κυριακή 5 & 12 Νοεμβρίου στις 12:00.

Διεύθυνση: Θέατρο Αθήναιον (Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη)

Τηλέφωνο: 2310 832 060
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση